NordicBet Poker deler EUR 20000 ud i april

NordicBet Poker har altid haft til vane for at afholde nogle fede kampagner hver eneste måned, og man kan roligt sige at dette gentager sig i april.

Her vil der nemlig blive afholdt et €20.000 rake race, og der er penge til de 100 mest aktive spillere i de kommende 31 dage.

Derudover vil alle der ender i top 200, få en billet til en freeroll med uhørt flotte præmier. Der er nemlig pakker til Superweeekend Live 2012 på spil.

Hver af disse pakker har en værdi af €900, og du kan altså vinde en af dem hvis du bare imødekommer kravet om at ende iblandt de 200 mest aktive spillere.

Vigtig information

Som hos de flest andre operatører inden for online poker, er det nødvendigt at man selv informerer NordicBet Poker om ens placering i dette rake race.

Du skal derfor senest 5 dage efter at dette race er slut, skrive en e-mail til adressen rakerace@nordicgaming.com, og så vil du få tildelt din belønning.

Med €20.000 i præmiepuljen og 6 pakker til Superweekend Live 2012, må du på ingen måder gå glip af NordicBet Poker i april måned.

Valgfri Poker Bonus

Hos NordicBet Poker har de i mange år været særdeles kendte for deres fremragende bonusser af forskellig art.

Man kan nemlig selv vælge om man vil have €25 i kontant bonus, eller helt op til €1000 i en normal bonus der skal frispilles løbende.

Ved at oprette en konto hos NordicBet Poker, kan du også selv få lov til at vælge den bonus som du har set dig mest lun på, og med dette rake race oven i hatten, er der ekstra god værdi at hente.

Opret dig derfor hos NordicBet Poker nu og se hvor mange penge du kan vinde via dette tilbud.

Besøg NordicBet Poker