Poker på nettet

Unibet_Poker_Bord2

Når du vil spille poker på nettet, er der ca. et dusin gode muligheder i det danske marked her i 2016, hvor disse linjer skrives.

Vi ser tilbage på de første fire år med Danmarks nye spillelovgivning, som trådte i kraft d. 1 januar 2012. Der er blevet luget ud i ukrudtet blandt online pokersider, og tilbage står som nævnt et lille dusin gode pokersider med dansk licens og skattefrie gevinster.

Bruger du Google til at lede efter gode tilbud til pokerspil på nettet, kan du sikkert finde en masser gode tilbud fra forskellige pokersider, men vil du danne dig et overblik over de bedste tilbud til poker på nettet lige i øjeblikket, har vi et par gode råd, tips og fifs i denne artikel til dét at spille poker på nettet.

Læs med her, hvor vi ser nærmere på skattefrie pokerbonusser og holder fokus på et af de lidt oversete pokersites i det nye liberaliserede danske spillemarked.

 

Skattefrie bonusser og gevinster

spillemyndigheden-nyt-logoVil du være 100% sikker på, at dine pokergevinster og pokerbonus er skattefrie, så kig forbi hos Skattefribonus.dk, hvor man har fokus på netop de skattefrie pokerbonusser i Danmark.

Efter vores mening er et af de mest anbefalelsesværdige pokerrum med dansk licens,  Bet365 Poker.

De fleste pokerspillere er også glad for at oddse, og hvis man er en af dem, som elsker at spille på sport, så burde man overveje at tage imod en sports betting bonus.

Sålænge du spiller hos en bookmaker, et casino eller i et online pokerrum med dansk licens hos Spillemyndigheden, er du 100% sikker på at dine gevinster er skattefrie, så hold øje med Spillemyndighedens logo, som er anvist her på siden.

 

Party Poker – en glemt perle på nettet

partypoker_bord

I gamle dage – og her taler vi kun gamle dage i online poker-terminologi – for godt 10 år siden, var Party Poker verdens største pokersite på nettet. Dengang var PokerStars kun et up and coming pokerrum, men nu om dage er Party Poker blevet overhalet en del gange  – målt på antallet af spillere.

Det betyder dog ikke, at Party Poker ikke er et spændende pokersite, set med danske briller.

Læs mere om Party Poker i denne anmeldelse, og se hvorfor det er værd at spille poker på nettet her.